Рецепта за отслабване и пречистване със зехтин и лимон

диетаДОМАШНА РЕЦЕПТА ЗА ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИ И ОТСЛАБВАНЕ

Пречистването на тялото е полезно поради много фактори, особено ако се нуждаете или желаете да отслабнете и да стопите мазнините. За да успеете, ви предлагаме домашна рецепта със зехтин и лимон.

Ако искате да подготвите тялото си да може да изгаря по- бързо мазнините, навярно ще искате да включите в диетата си за отслабване домашно средство, с което да пречистите организма си. За да приготвите въпросната рецепта, можете да използвате зехтин и лимон – и двата продукта притежават антиоксидантни и отслабващи качества.

ДОМАШНА РЕЦЕПТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Съставки:
– Лимон
– 1 лъжица зехтин екстра върджин
– Половин чаша минерална вода

Приготвянето на тази домашна рецепта е много проста. Нарежете лимона на кубчета и ги поставете в сокоизтисвачка. Следзехтин това, добавете зехтин и половин чаша вода. Трябва да получите хомогенна смес. След като е готово, веднага го изпийте.

За да се възползвате от пречистващите качества на сместа, трябва да я пиете половин час преди закуска.

Както зехтина, така и лимона, помагат на работата черния дроб. Освен това, лимонът действа алкализиращо, което спомага за топенето на мазнините и отслабването.

Тази дезинтоксикираща напитка помага или контролира други опасни здравословни фактори, свързани с наднорменото тегло, като високия холестерол, например.

Ако искате, може да включите тази напитка за отслабване към диетата си – независимо дали е бърза или балансирана. Ако сте на много строга диета, не забравяйте, че тя е доста ограничена във времето и не я удължавайте на своя глава.

Ципура в цитрусова марината. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване
Един коментар по “Рецепта за отслабване и пречистване със зехтин и лимон
  1. magi каза:

    ne vqrvan na takivi gluposti

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване