Райската ябълка – божествен плод за отслабване

momiche_durjashto_raiski_iabulki_[152]Оказва се, че сладкaта Райска ябълка е не само склад на витамини, но и магическо средство за отслабване. Един плод доставя на организма 60-70 ккал, пектин и фибри, които засищат гладът.

Колко полезна е Райската ябълка?

Райска ябълка има положителен ефект за нормализиране на телесното тегло. На първо място, тя е полезна за хората със сърдечно-съдови заболявания и атеросклероза. Райската ябълка съдържа много витамини, но по отношение на съдържанието на витамини B, C и PP, този плод е шампион. В допълнение, за загуба на теглото допринасят и микроелементите.

Ако внимателно се анализира съставът на Райската ябълка, става ясно – това е най-добрият начин за борба с наднорменото тегло. Той трябва задължително да бъдат включен във всяка диета за отслабване.

Диети, базирани на Райска ябълка

img_219477_1661069_l

Можете да опитате и моно- диета въз основа на Райска ябълка. Тя продължава една седмица. На  ден трябва да се яде по 2 кг сочен плод. Веднъж на ден, можете да добавите към плода някой от изброените три продукта ( половин чаша кисело мляко, 100гр извара, 2-3 бисквити).

По време на тази диета трябва да се пие много вода. Ясно е, че това е краен начин да отслабнете. Такива методи за отслабване се характеризират с една неприятна изненада- свалените килограми се връщат със същата скорост, с която и си отиват. Понякога дори по-бързо.

060cde0874f2a1b24cb39165fbb7f433

Можете да използвате леката версия на тази диета. Храненето е както обикновено, но с райската ябълка заменяте едно хранене.  За отслабване е достатъчно да се изяжда по един плод на ден, но не по едно и също време, просто замествате първия ден закуската с райска ябълка, втория – обяда и на третия ден вечеряйте с райска ябълка.

По време на тази диета трябва да ядете нискомаслени протеинови храни като:

месо, риба, яйца, извара и зърнени храни, пресни салати.

Това е много подходяща диета за заети хора.

 Загубата на тегло при тази диета е около 2 до 3 кг на месец. Прилагайте я веднъж месечно, в продължение на седмица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване