Пътят към идеалното тегло

3006-fettТази статия е за тези, които не желаят да отделят само по няколко дни на месец за поддържане на фигурата си, а искат цялостно да променят силуета си и да запазят идеалното тегло стабилно. За идеалния тонус ще ви помогнат подходяща диета и йога.

Записване в йога клас.

Както всички знаем, йога преди всичко учи на единство тялото и ума. Днес има много школи по йога, изберете някоя. При всяко училище ще правите упражнения, които ще ви помогнат да оформите вашето тяло и да станете по-силни. Не трябва да се предавате, ако йогата ви  изглежда скучна. За  да се запалите по тази тенденция изисква време. Можете, също така, да закупите видео курс или учебник по йога и да се занимавате самостоятелно.

Принципът на идеалната фигура може да обобщим с две фрази – късен обяд и ранна вечеря.

Най-добрата закуска е след 10.00 ч., в същото време преди ядене не забравяйте да практикувате йога на празен стомах и изпийте чаша вода с лимон. Вечерята е по-добре да бъде до 18 часа. Разпределете времето за хранене, така че основното хранене да е само на обяд.

  Дръжте си чувствата си под контрол

Най-важното нещо е  да забравите за използването на различни сосове. Не забравяйте – те запалват апетита. Опитайте се да подправяте различните ястия и салати с растително масло, за предпочитане зехтин.

Изберете най-простите ястия
Както се казва  – „през ‌‌цялото време“ яжте храна според сезона и вашето населено място, не експериментирайте.

fette_frauen Въпрос на вкус

Ограничете се в яденето на бонбони. Опитайте се да избирате само естествено сладки храни. Например: плодове, мед, сушени плодове. Много хора с бонбоните лекуват лошото си  настроение.

Доверете се на инстинктите си
Не забравяйте да слушате тялото си. Всеки ден то ви позволява да знаете какво и кога  трябва да яде. Вие не трябва да ядете от скука, а само когато наистина сте гладни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване