Приятните начини за отслабване – виж кои са:

Унесени от поредната строга диета и тежки тренировки, забравяме съвсем за „човешкото“ лице на отслабването. Ето някои ежедневни дейности, които всеки може да включи в ежедневието си и да сваля килограми, докато си доставя удоволствие:

1. Смях. Това е един от най- резултатните начини за отслабване. При това е научно доказано! Ако се смеете 10- 15 минути, горите близо 50 калории. А ако си пуснете някоя комедия, ще стопите толкова калории, колкото ако тичате 1 км. Причината за отслабващия ефект на смеха е, че когато човек го прави, метаболизмът му се ускорява.

2. Вода. Къпането е идеален начин за сваляне на килограми. Доказано е, че докато сте в банята, може да отслабнете с 2 килограма.

3. Целувки и секс. Само за 20 минути секс може да изгорите толкова калории, колкото при 10- минути тичане. Страстните целувки също са добър начин да горите калории.dieta59

4. Оптимизъм. Научен факт е, че хората в депресия или с друг тип нервно разстройство, отслабват много по- малко от останалите. Затова, колкото и да се чувствате зле, опитвайте се да мислите позитивно и да гледате по- ведро на нещата. Това ще се отрази и на фигурата ви.

5. Чистене. Домашните задължения са идеален начин да ваете хубава фигура. Почистването и останалите домакински задължения ви гарантират бързо горене на калориите и поддържане на нормално тегло.

6. Хранене. Диетолозите съветват да наблягате на храненето у дома. Най- важните хранения за деня са закуската и обяда. Внимавайте с яденето на работното място – не прекалявайте с вафлите и бисквитите. Важно е да се храните в спокойна атмосфера и да дъвчете бавно.

7. Зелен чай. Ефективността му при отслабването е доказано. Няма диета, която да не го включва. Опитайте се и вие да го включите в ежедневието си и това гарантирано ще се отрази на фигурата ви.

8. Пийте вода. Препоръчително е да приемате по 1,5 – 2 литра вода дневно. По този начин тялото ви се очиства от натрупванията и се ускорява метаболизма.

9. Танци. Ако не си падате по фитнеса и другите спортни стилове, може да се запишете на танци. Освен че ще отслабвате, ще се забавлявате.

10. Качване на стълби. Свикнете да се качвате стълбите. Особено ако нямате време за спорт, а водите застоял начин на живот, това е идеалната възможност да поддържате форма.

11. Разходка. Опитайте се да намирате време за разходка всеки ден. Половин час на ден е достатъчно да поддържате нормално тегло, а и да подобрите начина си на живот.

12. Игра с децата. Забавлявайте се с децата си. Играйте си с тях. По този начин ще съчетаете полезното с приятното.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване