Правилата за отслабване на Пол Маккена

отслабванеПол Маккена ( известен хипнотизатор пише книгата „Аз мога да те накарам да отслабнеш”. В нея той набляга на четири правила на които се дължи дълготрайното отслабване.

Правило 1: Яжте тогава, когато почувствате, че сте гладни – не просто, когато сте под стрес или ей тъй, за да се поглезите с нещо, а когато наистина сте гладни;

Правило 2: Яжте това, което ви се яде, а не което трябва – когато знаете, че дадени храни са забранени, то точно те най – много ви се хапват, защото всички знаем, че „забраненият  плод е най – сладък”;

Правило 3: Наслаждавайте се на храната – не се хранете автоматично, просто защото сега е времето,  в което се храните, защото сте ядосани, отчаяни, или защото ви е нервно. Яжте малко, яжте когато сте гладни и се наслаждавайте на всякадиета хапка. Предъвквайте всеки залък най – малко по 20 пъти.

Правило 4: Когато усетите, че сте сити,  спрете да ядете – човешкото тяло само дава сигнал, когато сме се наяли да спрем. Много хора обаче продължават докато не остане нищо в чинията им, макар тялото да им казва, че няма нужда от повече храна.

Е,  правилата са лесни за спазване, не се отклонявайте от тях и ще отслабнете толкова, колкото имате нужда. Това е само едно начало и тепърва ще трябва да работите над себе си, да се учите да се храните здравословно и да промените изцяло начина си на живот, за да се спасите от наднорменото тегло.

Как да се храним по- малко според плана на Маккена. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване