Отслабване с 10 килограма за 1 час!

НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА ОТСЛАБВАНЕ ВКЪЩИ! СТРОГО ЗАБРАНЕНО! СТАТИЯТА Е САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ!

Отслабване с 10 кг

Отслабване с 10 кг за час

Вярвате ли, че човек може да направи отслабване с 10 килограма само за 1 час? Дори и да ви звучи като заглавие на фантастичен научнопопулярен филм, това е напълно възможно.

Живото доказателство е американският ММА файтър Джим Милер, който направи показно отслабване с 10 килограма за един – единствен час! Методиката обаче е толкова стресираща, че голяма част от почитателите и приятелите му са наистина ужасени, след като видеото бе разпространено чрез YouTube.

Всички, на 100 % са убедени, че подобен метод на отслабване е опасен за здравето, особено ако не си достатъчно кален. За ММА боеца обаче той не е някаква новост, защото често му се налага да топи килограми мълниеносно преди официален мач.

Отслабване с 10 кг за 1 час

Пълни се вана с много гореща вода и към нея се добавят четири кг сол. След това мераклията за мълниеносно отслабване влиза вътре и въпреки болката, въпреки паренето, лежи на няколко пъти от по пет минути.

Механизмът също не е толкова сложен – солта просто изтегля водата от човешкото тяло и чрез загуба на течност се свалят килограмите. За съжаление спечеленото се губи лесно – още на следващия ден кантарът показва старите нива.

„Първо искам да предупредя всички, на които такова отслабване се струва лесно, да не го правят вкъщи. Аз самият съм професионалист и напрегнатият живот доста често не ме оставя да спазвам диети. Горещата вода сама по себе си причинява достатъчно болка, но издържам, за да мина кантара”, споделя Джим.

http://www.youtube.com/watch?v=S6Fm1cxXhBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване