Отслабване със съветите на фитнес инструктора на Дженифър Лопес

Един от най- известните треньори в Холивуд е Гунар Петерсон. Сред клиентите му са Дженифър Лопес, Пенелопе Крус, Гуен Стефани и Матю Макконахи. Ето какво ни съветва фитнес инструктора на звездите, за да сме във форма:
Давайте максимума от себе си на тренировка. Трябва да се раздавате напълно в упражненията, които изпълнявате, за да постигнете желания ефект. Каквото и да правите, се раздавайте напълно.

Поставяйте си високи цели. Стремете се да получите най- доброто. Не се задоволявайте с посредствени резултати. Искайте да са перфектни!

Изхвърлете кантара. Непрестанното теглене може да причини сериозни вреди на емоционалното състояние на човек и да го откаже от целите му. Вместо да се качвате на кантара, опитвайте да влезете в любимите си дрехи.dieta29

Задължително клякайте. Не пропускайте клековете по време на тренировка. Те са едни от най- важните упражнения във фитнеса.

Спете достатъчно. Сънят е изключително важен за здравето и доброто емоционално състояние. Важно е да се наспивате добре, за да сте във форма.

Не изпадайте в истерия, ако хапнете нещо непозволено. Не е голям проблем понякога да хапнем нещо много калорично и вредно. Има случаи, в които не можем да откажем – например, ако сме на гости. Важното е да се стремите към поставената цел.

Открийте своя начин за отслабване. Много често това, което са ви препоръчали приятелките, не е подходящо за вас.Открийте своята тренировка и своята диета, които ви пасват идеално на организма.

Хранете се заедно с други хора. Когато човек се храни в компанията на други хора, винаги яде по- малко, отколкото ако е сам.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване