Отслабване със сушени плодове

диетаСушените плодове са много полезни и хранителни. Те са богати на въглехидрати, и винаги са били основа на много от диетите за отслабване. Диетата с консумация на сушени плодове продължава пет дни в които трябва да ядете  само от плодовете и малко ядки.

Хранете се по пет пъти на ден , като всяка порция трябва да бъде около сто грама. Можете да пиете кафе и чай без захар. По този начин ще снабдявате тялото си с необходимите му витамини, ще отслабвате и няма да бъдете постоянно гладни. Диетата е подходяща за хора, които обичат сладкото.

Стафидите съдържат голямо разнообразие от витамини и други хранителни вещества, чрез които може да се замести йода например, важен за щитовидната жлеза и метаболизма.

Сушените кайсии  са много вкусни и едновременно с това помагат за отслабването. Те съдържат ценни съставки, полезни задиета костната система и унищожават риска от възникването на остеопороза. Полезни за също за сърцето, както и за сърдечния мускул.

Макар много хора да смятат, че от фурмите се пълнее, те също могат да помогнат за отслабването. Бедни са на калории и са изключително сладки. Освен това засищат, което ги прави много подходящи за вашата диета. В тях има витамин В, полезен за мозъка и мускулите.

Крушите и ябълките се приемат много добре от организма, пектинът, който съдържат увеличава метаболизма, и не създават алергични реакции.

Как да изсушаваме плодовете. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване