Отслабване със сок от нар

нарНарът се добива от октомври до януари, по пазарите и магазините обаче можете да го намерите през цялата година. Той е богат на антиоксиданти, фибри, витамин С, калий. Този плод винаги е символизирал здраве, прераждане, плодородие.

Диетите, основаваща се на плодове и зеленчуци са много важни за здравословното ни състояние, както и за жените, които са в менопауза. Сокът от нар е много по – полезен от зеления чай, както и от червеното вино, и съдържа повече антиоксиданти от тях. Предпазва от появата на сърдечни заболявания, рак, преждевременно стареене,  и други болести. Подобрява сексуалния живот. Според много учени сокът от нар може да ни помогне и да отслабнем. След направени изследвания върху доброволци, които пиели по половин литър от този сок на ден около месец време се наблюдавало понижение на мастните клетки, и започнали дасок отслабват. Кръвното им налягане също било понижено, което показва положителното му действие върху сърцето, както и артериите.

За предпочитане е да пиете прясно изцеден сок приготвен вкъщи, отколкото този от магазина, защото хем е по – вкусен, пък и по – здравословен. А и в домашния няма да има добавена захар, която има в купения, защото от нея се пълнее. Този сок, както и от всякакви други плодове пречиства стомаха, както и черния дроб. Освен него, желаещите да отслабнат е хубаво да пият много зеленчукови сокове, които са бедни на захар. Дори можете да си направите коктейл от смесени половин чаша сок от нар с половин чаша зеленчуков сок ( например от моркови ). Със сигурност вкусът на нара ще надделее, защото е по – силен.

Освен всичко това нарът се бори и със високия холестерол, твърди Томас Бехренбек.

Хубаво е преди да започнете такъв вид диета да се консултирате с лекар. Много от соковете са богати на захар, поради което ако си пийвате повечко от тях дори има възможност да напълнеете, а отслабването ще остане просто мираж.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване