Отслабване със сокотерапия

сокСокотерапията, както показва името, е лечебна терапия, при която главна роля имат сокове. Важно е да се знае, че също така служи и за отслабване. Пречистете тялото си с тази техника! А така и ще отслабнете много по- бързо. 

Соковете от плодове и зеленчуци имат много качества. Редовното им пиете е добър начин да си набавяме полезни вещества. Естественото лечение, което се извършва чрез сокове, се нарича сокотерапия.

Чрез пиенето на сокове, приемаме само определени съставки от плодовете и зеленчуците. Почти не съдържат калории, а ни доставят само най- важните елементи: витамини и минерали. Не само ще отслабвате, но и ще изчистите тялото си от шлаките и токсините.

Разбира се, сокотерапията не означава, че трябва да консумирате само сокове. Терапията се провежда най- дълго 3 дена. Ако желаете процесът да е по- продължителен, направете пречистваща диета. Пийте много течности през деня – чайове идиета пресни сокове, най- добре приготвени от сезонни плодове и зеленчуци. Храната трябва да е възможно най- природосъобразна, избягвайте мазнините, обработените продукти и месата.

Разбира се, не всеки сок е подходящ. Ако искате да горите мазнини, да активирате метаболизма и да изчистите тялото си, се препоръчват сокове от лимон, грейпфрут и джинджифил.

Ако искате да алкализирате тялото си и да намалите киселинността, пийте алкализиращ сок. Състои се от чаша алкализирана вода, 2 круши, 1 краставица, няколко листа от спанак, сок от половин лимон, парче от корен на джинджифил, лъжичка спирулина на прах. След като пасирате зеленчуците, изсипете в чаша, добавете лимоновия сок, спирулина и алкализираната вода.

Може да прибегнете и до класическите сокове – от моркови и от 7 плода и зеленчука.

Сок от 7 плода и зеленчука

Съставки: 120 грама боровинки, 120 грама ягоди, 1 малък морков, 1 връзка целина, 1 портокал, половин грейпфрут

Начин на приготвяне: Пресовайте съставките. След като го направите, може да добавите 1 лъжичка ленено семе.

Пийте 1 или 2 чаши на ден. Обикновено сутрин и вместо следобедна закуска.

Рецепта за зелен сок за отслабване. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване