Оризово мляко за отслабване

orizovo-mlyako

Повечето хора си мислят, че да отслабнеш означава да ядем малко и да принесеш голяма жертва. Има обаче доста природни начини, които ще ви помогнат в свалянето на излишните килограми, при това без големи усилия и мъки от ваша страна. Сред натуралните решения за бързо топене на мазнините е и оризовото мляко.

Растителната напитка ще ви помогне да имате плосък корем и да отслабнете. Но най- вече успокоява нервната система и й помага да работи правилно.

Оризовото мляко е богато на витамини – А, В12, Д. Помага за производството на червени кръвни телца.

mlqko-ot-oriz

Според изследвания на учени, краве млякото съдържа най- малко калций, но много растителни млека, като оризовото, могат да го заместват.

Оризовото мляко топи мазнините, защото съдържа малко калории и лактоза, намалява холестерола, подобрява храносмилателната система и е отличен източник на калций.

Богато е на сложни въглехидрати, поради което освобождава енергията постепенно и подхранва доброто ви настроение. Има и пречистващи свойства.

Заради високото съдържание на витамин Д, помага за топенето на мазнините, тъй като учените са установили, че има такива свойства.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване