Моделирайте тялото си за 14 дни

планПредлагаме ви подробен план как да моделирате тялото си за 14 дни. Само за 2 седмици можете да оформите тялото си по здравословен начин. Дори този план може да ви помогне да не напълнявате повече.

Програмата съдържа специална диета и физически упражнения, които позволяват да отслабнете, да намалите целулита и се стегнете.

Ако следвате инструкциите, само след 2 седмици ще имате резултати.

Как да моделираме тялото си за 14 дни?

– През първите 7 дни трябва да направите пречистваща диета, която ви позволява да изхвърлите токсините и шлаките, които ви пречат да отслабнете. Затова включете чайове, сокове и природни добавки, които ще ви помогнат да стопитеплан1 мазнините.

– Заедно с диетата трябва да правите упражнения. Движението ускорява метаболизма ви, отпуснатостта се намалява и мускулната маса започва да измества мастната тъкан. Редувайте аеробни упражнения с упражнения за различни части на тялото.

– Освен диетата и физическата активност, може да използвате крем срещу стрии и целулит, например гелът „Био- код“. ВИЖ ТУК:
След като веднъж мине първата седмица , сменете пречистващата диета с балансирана, но нискокалорична.

Ако приложите 2- седмичния план, ще отслабнете и ще оформите тялото си. Важното е да сте последователни в диетата, упражненията и употребата на крем. Ако се справите с 2- те седмици, и го превърнете в част от живота си, едва ли повече ще напълнеете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване