Лесна диета с краставици

диетаСъществуват различни диети за отслабване с краставици, но всички се основават на приема на по – малко количество калории. В краставицата има 95 процента вода, а е богата и на много витамини, фибри и минерали. С тяхна помощ ще отслабнете, а ще повлияят добре и на здравето ви. Те изчистват вредните токсини от организма, премахват ненужните вещества от червата, потискат апетита. Витамин С повишава имунитета, помага ни да се преборим с вирусите.

Пресните краставици са изключително полезни. Те стимулират храносмилането и обмяната на веществата, почистват кожата, бедни са на калории, хранителни са, а в комбинация с други храни задоволяват глада.

Ако искате да отслабвате и обичате краставици, направете си меню, което ще е полезно за вас. Сутрин преди закуска пийте минерална вода, а след половин час закусете. Можете да си хапнете храни, богати на въглехидрати или протеини – каквотодиета обичате, например сирене, хляб, мляко, яйца, масло, риба или някакво друго нетлъсто месо – обаче не прекалявайте, закуската трябва да се равнява на 200 калории най – много.

За обяд си направете една голяма салата – например с домати и краставици, която да съдържа около 150 калории. Ако обичате майонеза добавете си една лъжица, но без сол. Поръсете салатата със зелени подправки, които са много полезни – те могат да бъдат копър, магданоз, зелен лук, кориандър, босилек, херинга, естрагон. Салата от краставици хапвайте на обяд – между 12 и 14 часа, за следобедна закуска – между 16 и 17 часа, и за вечеря – към 20 часа.

Защо е полезно да ядем краставици? ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване