Кои плодове помагат за ефективно отслабване – виж тук:

диетаАко добавите тези храни, които ще ви предложим към вашата диета,  не само ще отслабнете, но и ще подобрите здравословното си състояние. Чрез тях можете да изгаряте калории, да се отървете от мазнините, ще се чувствате сити и ще се усили метаболизма ви.

ДИНЯ – тя се състои предимно от вода и много помага за отслабването. В нея има много антиоксиданти, фибри, витамин А, витамин С. Доказано е, че храните, които съдържат много вода,  са засищащи  и няма нито да гладувате, нито пък ще имате нужда от допълнително хранене. В една голяма купа, пълна с диня,  се съдържат само 46 калории, много фибри и предимно вода.

АВОКАДО – богато е на здравословни мазнини, изключително полезно е за вашето здраве. Полезно е за сърцето, добър източник е на енергия, но не бива да прекалявате с количеството, защото в такъв случай съществува опасност да напълнеете вместо да отслабнете. Прибавете по няколко парчета от тозидиета плод към салатата си.

ЯБЪЛКА – те са както много вкусни, така и освежаващи. Те също ще създадат чувство на ситост, бедни са на калории, а така също и на мазнини. Помагат за отслабването по различни начини. Ябълката съдържа натрий, който също е нужен на тялото и точно за това ябълките са много подходящи за консумация. Така ще си набавяте натрий директно от природата, а не по изкуствен път. Чрез витамините, които се съдържат в ябълките,  ще сте заредени с енергия и ще бъдете много по – активни.

КЕДРОВИ ЯДКИ – не ви е нужно голямо количество, защото само с малка купичка ще убиете глада. Според някои изследвания, хората, които ядат такива ядки,  намаляват както броя, така и количеството на принципно приеманата храна. В тях се съдържат много полезни витамини – А, Ц, Д.

Важността на плодовете и зеленчуците в хранителния ни режим. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване