Кога да обядваме, за да отслабваме по- ефективно

обядНОВА СТРАТЕГИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Кажи ми кога обядваш и ще ти кажа с колко килограма ще отслабнеш. Ако четете това изречение, навярно се питате защо е толкова важно. Много. Според някои изследвания, ако искаш да направиш диета, ще трябва да приложите нова стратегия.

По настояще, времето за обяд не е маловажна тема, работата и различните занимания променят режима ни. Поради това нараства консумацията на бърза храна и съответно, наднорменото тегло.

Не е новина, че наднорменото тегло е епидемия в световен мащаб. Сериозния проблем е, че причинява други заболявания като диабет, сърдечно- съдови, костни и др. Затова се правят изследвания, за да се изработят стратегии за отслабване по здравословен начин. Една от тях е времето, по което обядваме.

Ако обядвате след 3 часа следобед, отслабвате с по- малко, отколкото ако го правите преди този час. До това заключение обяд1достигат учените от Университета в Харвард.

Това изследване се провежда в продължение на 20 седмици, като се наблюдават 420 души, които се хранят според средиземноморската диета – най- здравословният режим. Половината обядвали преди 3, а останалите – след. Тези, които обядват късно, отслабват с по- малко килограми.

Това изследване е важно, защото показва, че с малки промени с навиците си, е възможно да подобрите резултатите от диетата си за отслабване, особено ако са балансирани и здравословни.

Планирането на диетата включва различни аспекти – първо да изберете подходящия режим, да изберете правилните храни, да се установи хранителен режим. Да не забравяме, че трябва редовно да сте физически активни.

Здравословно хранене с Лео. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване