Как да подобрите метаболизма си

метаболизъмЯжте най – малко през три часа. Ако се храните редовно,  това увеличава работата на метаболизма, както и тази на храносмилането. Добрата храна, заедно с въглехидратите, както и някои от здравословните мазнини,  помага да отслабнем.

Тренирайте повече, и то предимно с тежести. След тренировките метаболизмът се ускорява. По принцип почти всички тренировки ще  доведат до същия ефект, но тежестите са най – добрият  вариант.

Не забравяйте и за анаеробните тренировки. Редувайте тренировките с отдих. Тичайте около сто или двеста метра, и след това си починете за около две минути. Това е много добър вариант за хората, които лесно се изморяват. диетаАктивният начин на живот със сигурност води до отслабване.

Пийте повечко зелен чай – той има антиоксиданти и катехини – това са съставки, чрез които също ще се усили метаболизма.

Ако пиете най – малко три пъти дневно зелен чай,  със сигурност ще отслабнете.

Важна роля играе и щитовидната жлеза, затова,  за да подобрите метаболизма,  и тя трябва да работи много добре. Това може да стане като приемате повечко морска храна, семена, разнообразни по вид ядки. Те са богати на витамин Е, мед, селен, цинк, които са много полезни за щитовидната жлеза.

Как да ускорим метаболизма си. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване