Как да поддържаме гърдите си след диета

66788_375_282_2Най-често жените използват диетите за да свалят излишните кила. Но основната цел на всяка диета е красотата. Красота на жената е не само в хармоничното и слабо тяло, но и в присъствието на определени форми. Всеки знае, че няма нищо, което да краси една жена повече от красивите гърди. Но въпросът е, че при всяка диета килограмите се свалят не само от обема на стомаха и бедрата, но и от гърдите.

Затова и диетолозите са разработили специална диета за тази част на женското тяло. При спазване на тази диета теглото ще си отиде бавно и с редовни физически упражнения, гърдите няма да бъдат засегнати и ще запазят същата заоблена форма.

Диетата за гърдите е нискокалорична. Продуктите са така подбрани, че да се осигури около 1400-1500 калории на ден. С това количество калории, просто се осигурява стабилно намаляване на теглото без неблагоприятни последствия за бюста.

Диетично меню:
Закуска (300 калории), 25гр неподсладени зърнени култури, разредени с мляко, препечен хляб, рохко яйце.
Обяд: (400 калории): сандвич с пиле, една ябълка.
Следобедна закуска: (150 калории), един шоколад и една ябълка.
Вечеря: (450 калории): говеждо задушено, 125гр картофи, сварени с люспите, зеленчуци.

Не забравяйте да комбинирате диетата с упражнения. Най-подходящ  за тази цел е басейна, където можете да плувате и фитнесът, където ще правите специални упражнения за гръдните мускули. В допълнение, можете да използвате лицеви опори с широк хват. Ако тренирате редовно ще отслабнете и в рамките на 2-3 седмици гръдните мускули ще се увеличат по обем, което значително ще подобри формата на гърдите ви.

6c9690a66ec3c1e21d6a57baa1a76e98Така че, за да може да отслабнете и да поддържате гърдите си след диетата ви е нужно:

– Изберете бавната диета

– Ако все пак изберете бърза диета – внимавайте с упражненията за гръдните мускули – гърдите губят повече тегло от другите части на тялото.
– Опитайте се да не отслабнете повече, отколкото трябва за вашата височина. Така се създава дефицит на масата в хормоналния баланс на жените, което води до нарушаване на менструалния цикъл и намаляване на обема на гърдата.

Като следвате тези прости правила, вие ще отслабнете и ще запазите размера на гърдите си!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване