Как да отслабнете в корема

Коремът е едно от най- проблемните места по женското тяло. Причините могат да бъдат много и разнообразни – храненето, липсата на спорт, недоспиване, хормонален дисбаланс, ген. Ето някои полезни съвети как да свалите тлъстинките от корема:
1. Какво да избягвате да ядете:
– Сладкиши, шоколади, сладка, конфитюри, тестени храни
– Тлъсто месо или обработено – колбаси, свински пържоли
– Топено сирене, високомаслени млечни продукти
– Плодови сокове в кутии, алкохол, газирани напитки

Наблегнете на готвеното у дома.dieta78

2. Фибри.

Редовно консумирайте фибри, но не злоупотребявайте. Можете да си ги набавите от – бобови култури, семена, зърна, хляб, брашно, плодове и зеленчуци. Помагат на храносмилателната система да работи по- добре, очистват организма. Но ако прекалите с тях, ще загубите желязо.

3. Пийте само вода.

Добре е да се пие по една чаша вода преди всяко хранене. Не консумирайте бутилирани напитки. Водата най- добре утолява жаждата, хидратира ви, помага на метаболизма и още куп положителни свойства.

4. Четири хранения.

Храната трябва да се приема по- често и на по- малки порции. По този начин няма опасност тялото ви да се стресира и да се дебалансира.

5. По- малко калории.

Препоръката на специалистите е, ако искате да отслабвате здравословно, да намалите калориите си с 500. По този начин ще сваляте по 400-500 грама седмично.

6. Спорт.

Дори да не обичате спорта, трябва да свикнете да го практикувате. Може да е ежедневна разходка дори, а ако комбинирате с коремни преси у дома, ще видите бързи резултати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване