Как грешим докато сме на диета

врдаСмята се, че причината за женската пълнотата са високо-калоричните храни или страстта към нещо вкусничко късно  през нощта. Но не е само това. Често забравяме за нашите грешки в нашите навици за които смятаме, че са напълно безвредни. Кой са те – нека разберем!

1. Проблемът? Обичате бонбони! Повечето от жените са съгласни с факта, че са много уязвими и несигурни. Всяка критика по техен адрес предизвиква възмущение. И какво може  да им помогне да се справят с това чувство по-добре от една кутия с любимите  шоколадови бонбони? Но това е вредно за нашата фигура.

2.  Да си доям! Много жени, по някаква причина жалеят остатъците храната в чинията си повече от собствената си фигура. Заслужава да се обмисли, че останалото парченце пържола не си струва ужасното страдание, което ще преживяваме в процеса на отслабване.

3. Гледате на филмите с чиния в ръка? Обикновено настанявайки се удобно в креслото пред телевизора за гледане на филм, никога не забравяте да си вземете  купа с бисквитки или ядки. И увлечени от филма, можете да изядете всичко напълно и не дори да не забележите. И това се равнява на броят на калориите от много тежък обяд. Цялата диета отива на вятъра.

дададдддддддддддддддд4. Обичате да пробвате манджите? Всеки от нас прекарва много време в кухнята до печката. Но проблемът е, че каквото сготвим това и пробваме. Ако това е еднократно добре, но  то се случва доволно често. И това е еквивалентно на една порция. След това следва и вечеря със семейството. В обобщение, стават две порции!

5. Днес е почивен ден. Като правило, през цялата седмица ние се пазим и се опитваме да се храним здравословно. И, разбира се, ние сме уморени от него да се наядем до насита!
Идва уикенда. На нас така ни се иска да се поглезим! Тук е проблемът. Цяла седмица, тялото ви се храни с ограничено съдържание на калории, а след това сте решили да наваксате и да сложите малко мазнинки в резерв.

Струва си да се има предвид, че е по-лесно да се отървете от някои от тези навици или изцяло да промените диетата си!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване