Какво да ядем лятото за плосък корем

Има мазнини, които ни помагат да отслабваме! Звучи невероятно, но е факт. Моносатурираните мазнини участват в отслабването на едно от най- проблемните места по тялото – корема. Ето някои подходящи летни храни, които ще ви помогнат да стопите тлъстинките по корема:

Плодови шейкове.

Пригответе ги с нискомаслено кисело мляко и любимият ви плод. Може да добавите малко фъстъчено масло. Може да пиете шейка за закуска или като междинно хранене. Тази напитка ви помага да си набавите полезни мазнини, сред които са и моносатурираните.

Салата с песто и паста.

Изберете си пълнозърнеста паста. Пригответе любимата си салата. Полейте я с песто. Освен зехтин, то съдържа чесън, босилек, сирене, фъстъци. Този сос ви помага да си набавите много полезни съставки.dieta47

Рулца.

Напълнете тортилени питки със зеленчуци, риба или пилешко. Навийте на рулца.

Бадеми.

По 50 грама сурови бадеми на ден са достатъчни, за да отслабвате ефективно. Научно е доказано, че хората които консумират такова количество бадеми, свалят по- бързи килограми, отколкото тези, които не го правят. Може да ги хапвате на закуска или между храненията.

Черен шоколад.

Ако искате да ядете нещо сладко, вземете черен шоколад. По този начин може да намалите дневния прием на калории.

Морски дарове.

Освен че не съдържат много калории, те са изключително богати на полезни съставки – омега- 3 мазнини, протеини, нутриенти. Не пържете и не панирайте храната. Може да я печете на скара.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване