Инструменти за загуба на тегло от народната медицина

narodna-medicinaТрадиционната медицина предлага много и различни диети и методи за отслабване, които са по-ефективни и по-лесни от сегашните методи. Традиционните рецепти позволяват на организма да се чувства комфортно с оттеглянето на излишните токсини и мазнини и дори постепенно възстановява обмяната на веществата.

Правилното използване на тези диети ще даде възможност напълно да се предпазите от факта, че след използването на метода или диетата, често свалените килограми се възвръщат и то с бонус.

Но, за съжаление,  тези „народни диети“, не са мечтаните  от повечето жени три дневни диети за отслабване. Тук ефективната диета, плюс антицелулитното лечение, упражнения и самочувствие – това е ключът към успешната загуба на излишно тегло.

Основният източник на натрупване на „излишните килограми“ е неправилен метаболизъм.

Ето и трите най-ефективни народни рецепти:

Сладко от тиква. За да направите това сладко ви трябват два портокала, един лимон, захар, и разбира се тиква. Тиквата се обелва и нарязва на малки парченца. След това добавете портокалът и настърганата кора от лимон заедно. Добавете захар на вкус и варете на слаб огън.

С това сладко можете да закусвате и вечеряте в продължение на две седмици, резултата е минус 6 килограма.

камъни-в-жлъчката1От такава диета много малко хора ще  се откажат, защото тя е не само ефективна, но и много вкусна.

Билков чай. Използвайте билки като кориандър, женско биле корен,  кора зърнастец,  листа от мечо грозде. Цялата тази колекция се запарва с вряла вода и оставя за една нощ. Препоръчително е да се пие един месец, само през нощта на вместо вечеря.

Билкова вана. Можете да използвате и билкови отвари за вана. За да си я направите, трябва да се вземат три стръка от лавандула, кора от зърнастец, два стръка лайка, както и две парчета корен от женско биле. Не забравяйте, че вземането на вана може да бъде не повече от петнадесет минути.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване