Диети, с които ще отслабнете за 1 ден

диетаСъществуват страшно много диети, с помощта на които ще можете да отслабнете само за един ден. Този ден, в който ще погладувате ще ви гарантира ефикасно и бързо сваляне на поне един килограм.

Ето и няколко предложения как точно да стане това:

Еднодневна диета с ябълки

През целия ден хапвайте само ябълки – сладки или кисели, избора е ваш. Консумирайте ги печени или сурови – но не повече от един килограм на ден. Пийте и много течности – поне 800 мл.

Диета с краставици

За нея важи същото, което и за ябълковата диета – през целия ден се консумират единствено краставици. Нужни са ви около два килограма краставици максимум, като ги разделете на седем порции. Хубаво е ако ги хапвате с кората, без сол. Тъй като в краставиците се съдържа голям процент вода, няма нужда от кой знае какви количества течности допълнително.

Диета с млечни продукти

Киселото мляко ускорява храносмилането, а изварата пък засища и подобрява количеството на хемоглобин в кръвта. Имате нужда от килограм и половина кисело мляко с ниско съдържание на мазнини за този ден. Разделете го на пет порции. Яжте през два или три часа. Освен киселото мляко е позволена и малко нискокалорична извара.диета

Диета с риба

Рибата е много полезна и нискокалорична. Освен нея, през този ден ще можете да хапвате и зеленчуци. За деня е позволен половин килограм риба, който също разделете на няколко приема. Забравете за солта. Изпийте и литър вода. Не пържете рибата – най – хубаво ще е ако е сварена.

Отслабване с ориз

Закуската се състои от ориз, настъргана ябълка, овесена каша приготвена с мляко и поръсена с канела.
За обяд хапнете пак ориз, един настърган морков, парче шунка, малко грах, а за овкусяване е допустимо да използвате само соев сос.
Вечеря: парче риба, варен ориз и един домат

Отслабване с овесена каша

Закуска: овесена каша с плодове и кисело мляко
Обяд: овесени ядки, и няколко палачинки, но направени от тиквички
Вечеря: плодове, овесена каша, мед

Диета с каша от елда

Елдата е полезна за храносмилането, и е хубаво да я ядете след спорт. Тя нормализира кръвната захар. За деня се полагат около 300 грама елда, които трябва да бъдат разпределени на пет порции. Не добавяйте никаква сол и мазнина. Пийте прясно изцедени сокове, билкови чайове, около два литра вода. Можете да хапвате и плодове.

Как да отслабнем бързо. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване