Диета с диня

dinqНапоследък, хората, които са щастливи да се отърват от излишните килограми са станали много повече от тези, които са напълно доволни от своите форми и извивки. Но какво, ако не можем да се откажем от вкусната храна, а тлъстинките по тялото растат? Просто трябва да изберете една вкусна диета. Да, да, да – вкусна, сладка и полезна. Разбира се, динена диета. Така може би динената диета ще бъде вашето спасение в борбата с наднорменото тегло?

На първо място, следва да се отбележи, че динената диета за отслабване е моно-диета, което означава, че обикновено трябва да се консумира в големи количества. Има случаи, при които  първия, като цяло успешен ден на диетата, може да доведе до неприятни усещания в стомаха, колики и спазми.  Но ако сте съвсем сигурни, че динената диета е вашата диета на 100% – продължете напред! Диетичното меню е доста ограничено, но въпреки това е лесно за спазване и не предизвиква дискомфорт. Това може да се види от много мнения на вече свалилите тегло и отслабнали с помощта на  дините хора.

Динена диета Версия 1:

В Динената диета има само един продукт – динята. И може да се яде достатъчно, защото за всеки 10кг. от теглото си хапвайте по 1кг.  диня. Разделете общото количество на плодове в 5-6 ястия и се наслаждавайте. Може да се пие само дестилирана вода и зелен чай, но едва ли ще ви се иска, защото динята е доста воднист плод. Продължителността на диетата е не повече от 5-7 дни, така че ограниченията са строги и изтискват тялото. Така че, свалянето на 3 до 5 килограма с диня е лесно.

dieta22Диня диета Версия 2:

На този вариант от динената диета можете да изкарате 10 дни, като на дневна ставка на диня добавяте 1-2 филийки ръжен хляб. Така усещането за ситост няма да ви оставя за дълго време. Ако искате да отслабнете и да не се върнат възможно най-дълго свалените килограми, опитни диетолози съветват да се спазва правилен начин за излизане от диетата. Тя се състои в това, че в продължение на 10 дни се ядат зеленчуци, плодове, зърнени храни, риба, постно месо и млечни продукти за закуска, обяд и вечер.  Около 3-4 часа преди лягане трябва да се яде диня. По време на захранването яденето трябва да се основава на формулата 1 кг. диня за 30 кг. телесно тегло, но не се увличайте, защото е диуретик.

Резултатите от динената диета са впечатляващи, много жени и мъже опитали я  веднъж, се обръщат към нея за помощ през цялото време, когато почувстват необходимостта да се отърват от няколко килца излишно тегло.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване