Да отслабнем ефективно като топим мазнините

dieta97За да отслабнем качествено и за постоянно, не само трябва да спазваме определена диета, но трябва да се научим да топим подкожните мазнини. Как най- бързо да го постигнем? Целта е да ускорим метаболизма и да правим упражнения – не просто ще се отървете от мастните натрупвания, но и ще успеете да отслабнете без да се страхувате от йо- йо ефект.

Ето ги нашите съвети за бързо топене на мазнините:

Яжте продукти богати на фибри. Обикновено в ежедневното ни меню не си набавяме достатъчно фибри. Освен че помагат при горенето на мазнините, подобряват храносмилането и водят до качествено отслабване, а и до добро здравословно състояние като цяло. Добър източник на фибри са салатите от зелени листа.

Не примирайте от глад, нито се тъпчете. Бъдете умерени в яденето- само така си гарантирате отслабване.
Натрупайте мускулна маса – по този начин ще горите мазнините, дори да не се движите. Затова си изберете физическа програма за натоварване, която да ви помогне да формирате мускули, а това означава и по- бърз метаболизъм, повече изгорени мазнини.

Не яжте „лоши“ въглехидрати преди лягане. Това са – зърнени храни, хляб, сандвичи, сладкиши, дори плодове и сокове. Тъй като съдържат много захар, ако ги консумирате преди сън, ще натрупате повече подкожни мазнини. Лека вечеря с варени зеленчуци или нещо подобно, е добър избор.

Увеличете кардио тренировките, за да горите повече мазнини. Препоръчва се да разделите упражненията. Доказано е, че хора, които правят 30 минути кардио сутрин и 30 минути вечер, топят повече мазнини, отколкото при тренировка от 60 минути наведнъж.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване