Дали всички диети са еднакво ефективни?

otslabvanepicКъм днешна дата има голям брой диети, но основната задача на човек е да избере най-ефективната за кратък период от време и то такава, че да не си навреди на здравето. Ето някой от характеристиките на някои видове диети.

Заради своите особени свойства, супената и динената диета се считат за  почти идентични. Колкото и да е странно, на пръв поглед, това изглежда наистина така. Голямото количество течност много активно измива стомашния сок и засяга, чрез инхибиране, храносмилателният процес.

Как да спазваме тази диета в този случай? Много просто –  с умерени количества. Следователно, най-добрият вариант за диета е според кръвната група.

В този случай, тя ще защити тялото ви  от потенциалното навлизане на вредни вещества, които според опитни хора не допринасят за намаляване на теглото, а се оказва точно обратното. За първата кръвна група, идеалният вариант за диета е Кремълската, защото тя се базира на използването на месо, втората кръвна група по-добре да се спрат на някоя зеленчукова  или плодова диета, а за третата кръвна група – мляко.

гимнастикаНо притежателите на четвъртата кръвна група може да изберат всяка диета, тъй като тази кръвна група ви позволява да използвате всички продукти на разумни нива.  Също така да се отбележи, че специално протеиновата диета е една от най-ефективните диети за тази кръвна група.

Повечето психолози потвърждават, че правилният избор на типа диета според кръвната група, влияе право пропорционално на здравето и метаболизма на човек.

Но всички опции за ефективни диети за отслабване ще са ви от полза само, ако правилно сте  идентифицирали проблемните точки на тялото и неговите нужди. Във всеки  друг случай, неподходящата диета може да се отрази неблагоприятно, както на здравето така и на теглото, а от там и на психиката на човек.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване