Виж кои храни не съдържат нито една калория

Най- сигурният начин да свалим излишните килограми е като намалим приема на калории и като тренираме редовно. Когато обаче човек е подложен на стрес, това се превръща в тежка задача. В стресови ситуации, хората започват да използват храната, за да се разсейват. Подобно „прегрешение“ по време на диета винаги е съпроводено с чувство на вина. Вместо да се чувстваме зле заради слабата си воля, можем да прибегнем към храни, които не съдържат никакви калории. Звучи невероятно, но наистина ги има! Освен че са полезни за здравето ни, те ни помагат да изгаряме повече калории, докато ги храносмиламе.

Боровинки. Освен че са полезни за отслабване, те намаляват и холестерола. Единственият проблем е, че ги има само лятото. Така че можем да ги замразим във фризера.

Целина. Вместо да посягате към бисквити или чипсове, нарежете целина в една кутия и я сложете в хладилника. Когато неудържимо ви се дояде, взимайте от нея, а не от вредните храни. Условието е да не я овкусявате, за да й добавяте калории.

Моркови. Ако не обичате много- много целина, добавете към нея нарязани моркови. Тези зеленчуци съдържат доста витамини и минерали, така че са изключително полезни за здравето.dieta26

Домати. Изключително вкусни и утоляващи глада. Разбира се, не трябва да им слагате подправки. Чери доматите също са удачен вариант.

Диня. Освен че помага на тялото да се очисти от токсините, плодът е идеален за засищане.

Ябълки. Заради фибрите, които съдържат, ябълките са най- подходящи за утоляване на глада от храните без калории. Съдържат много полезни вещества. Дори да сме на работа или някъде другаде извън дома, винаги можем да си сложим в чантата една ябълка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване