Брюкселско зеле за отслабване

зелеАко обичате зеленчуци и искате да се възползвате от качествата им за отслабване и ликвидиране на течностите, е важно да знаете кои са богати на калий. Сред тях е и брюкселското зеле.

Зеленчукът притежава много свойства, които освобождават от излишните течности и помагат да отслабнете с няколко килограми. Брюкселското зеле е богато на калий – минерал, който стимулира работата на бъбреците. Този ефект помага срещу задържането на течности.

Брюкселското зеле е с много малко калории, което го прави подходящо за всяка диета за отслабване. С този зеленчук може да се заситите много добре, без да има опасност за диетата ви.

Брюкселското зеле съдържа много висок процент антиоксиданти, които подобряват работата на клетките и пречи на зеле1образуването на мастна тъкан. Неутрализира действието на някои токсини, които биха могли да образуват карцерогенни клетки в органи като черния дроб, стомаха, дебелото черво.

Можете да консумирате брюкселското зеле под много различни форми – на салати, супи, сокове, готвено.

Зеленчукът има много свойства, които помагат за отслабването. Но ако имате чревни проблеми, го консумирайте варено, за да не образувате газове и подувания.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване