Рецепти за стягане на отпуснатата кожа – Виж Тук:

За много жени целулитът и стриите са сериозен естетически проблем, за който не обичат да говорят. Но полагат ежедневни усилия, за да се справят с него. Изисква се много постоянство и дисциплина, за да се постигнат прилични резултати.

Загубата на еластичността на кожата се дължи на намаляване на колагена и еластина, протеини, които се намират в хрущяла и костната система.

Ако искаме да стегнем отпуснатата кожа по бедрата, можем да използваме някои ефективни природни решения. Ето кои са те:

aloe-vera

БИО- КОД – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

1. Алое вера
С лъжица вадим меката вътрешност от листо алое вера. Внимателно я втриваме в бедрата. Добре е да правим лек, кръгообразен масаж, докато нанасяме. По този начин подобряваме кръвообращението, което означава, че полезните вещества стигат по- лесно до тъканите.

2. Домашна маска
Смесваме лъжица мед с белтък. Прилага се веднъж седмично. Оставяме да действа 20 минути. След това плакнем със студена вода.

3. Натурален крем
Намачкаме две лъжици ленено семе и ги смесваме с четири лъжици топла вода. Добавяме две капки масло от кипарис. Смесваме и нанасяме на проблемната зона. Изчакваме 1 час. После избърсваме с мокра кърпа.

За да избегнем отпускането на кожата, трябва да пием много вода. Също така, не се препоръчва дългото излагане на слънце, защото уврежда колагена и еластина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Красота

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване