Яжте тези 4 храни и отслабнете без диети

otslabvane-motivatsiia

Писнало ви е диетите да нямат резултат върху вас? Не се притеснявайте! Може да включите активно тези четири храни в менюто си и получавате гарантирана формула за сваляне на килограми:

4 Аспержи

Според експертите, силното желание да ядете сладки неща и вредна храна се дължи на липсата на определени бактерии в червата. Аспержите са голям източник на пребиотици и ако приемаме достатъчно количество от тях, ще подобрим бактериалната среда в червата си, което ще намали желанието да ядем вредна храна.

3 Овес

Овесът е ваш верен съюзник в отслабването. Това е специална фибра, която съдържа бета- глюкан. Това вещество забавя храносмилането на въглехидратите, тъй като освобождава захарта по- бавно. Така се отключват определени отговори на метаболизма, които намаляват апетита.

Ако вече ви е писнало да приемате овес, както обикновено, може да му добавите плодове или малко какао на прах.

O

O

2 Слънчогледови семки

Богати са на полиненаситени мазнини, които разтварят мазнините в корема. Митохондриите, натоварени да произвеждат енергия за клетките, се нуждаят от полиненаситени мазнини, за да стопят паласките по корема.

Храните, богати на полиненаситени мазнини, помагат за намаляване на глада.

Друг подходящ вариант са бадемите.

Купувайте си печени слънчогледови семки без сол. А и вие самите можете да си ги приготвите вкъщи. Можете да ги добавяте към пастата или към салатата си.

1 Круши

Поддържат стомаха ни сит, защото се храносмилат бавно, като ябълките. Една средна круша съдържа 6 грама фибри, което е повече от другите плодове.

Научно изследване показва, че хората, които приемат по 30 грама фибри на ден, свалят 5 кг за една година, без никакви други промени в храненето си или диети.

Можете да смесите крушите с орехи. Ако добавите и малко рукола, получавате сладко- кисела салата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване