Военна диета

dieta-voenna

Хората, които служат във въоръжените сили, са известни с това, че винаги са във форма. В нашето съвремие обаче, там също вече има доста служещи с проблеми с теглото. За да се справят с този проблем, се използват специални диети и тренировки.

 Храни, които трябва да се избягват

 За разлика от комерсиалните диети, във военните диети не се елиминират нито въглехидрати, нито протеини, нито мазнини. Ограничават се обаче порциите – до три пъти на ден. Важното е да се отучите да ядете захар. Това означава и всички храни, които съдържат повече захар.

 Храни, които да ядем

 Важното е да не се гладува. Ако го правите, няма да имате сили да правите упражнения. Може да се насочите към сложните въглехидрати, като плодове и зеленчуци. Особено преди и след тренировка. Също въглехидрати, които съдържат много фибра, сред които броколи, лук и ябълка.

 Най- добре е тренировките да се правят сутрин. Повечето протеини трябва да се приемат на закуска и обяд. На вечеря, малки порции пилешко или риба.

dieta-za-voinitsi

 Тренировки

 Диетата трябва да е съпроводена с тренировъчна програма. Трябва да включите кардио упражнения и упражнения с тежести за издръжливост. Кардиото може да е тичане, плуване и каране на колело. Помагат за топенето на мазнините и подобряване на издръжливостта.

 Времева рамка

С този режим ще отслабвате с между 0, 9 до 1, 40 кг седмично. Имайте предвид, че мускулите тежат повече от мазнините. В началото теглото ви може дори да се покачи. Това обаче ще означава, че сте започнали да трупате мускули, така че не се притеснявайте.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване