Не можете без сладко? Яжте го само сутрин!

dieta-mitove

За да отслабнем трябва да спазваме диета, а това означава да ядем по- натурална храна с по- малко калории. Това обаче не важи за сладките изделия, които са сериозно изкушение, особено когато сме на диета. Хората с по- силен апетит обикновено си мислят, че от едно парче торта нищо няма да стане.

Проблемът е, че това неусетно се превръща в навик. Като обикновено се сещаме, че ни се яде сладко следобеда или вечерта. Ако много обичате този вид храна, яжте го сутринта. Така хем задоволявате нуждата си от сладко, хем имате достатъчно време, за да изгорите калориите.

dieta-bez-nervi

Разбира се, има хора, които са си пристрастени съм сладкото. Любителите на сладкишите обикновено си хапват между основните хранения, без да се сещат да си правят малки закуски със здравословна храна между тях. Например, една ябълка е напълно достатъчна да утоли апетита ни.

До сладкото прибягваме и когато сме изнервени и под стрес. Но дали наистина сме гладни? Може да направите много лесен трик: изяжте една ябълка. Това е напълно достатъчно, за да утолите апетита или глада.

Ако искате да сте във форма, когато дойде лятото, както и да свалите излишните килограми, ще трябва да се откажете от сладкото, като се научите да го замествате с нещо здравословно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване