Ето кои са най- подходящите плодове за отслабване сутрин:

otslabvane-16

Закуската е най- важното хранене за деня и затова трябва да е пълноценна и балансирана. Една от задължителните храни, която трябва да включим, е плод.

Съдържа много и все полезни вещества, освен това обикновено е с малко калории. Ето кои са най- препоръчителните плодове за диетичната закуска:

1. Грейпфрут. Съдържа съвсем малко калории. Консумацията сутрин на закуска помага да поддържаме линия и да пречистваме организма. Грейпфрутът е богат на витамини и фибри.

2. Ябълка. Също с малко калории. Съдържа много фибри, витамини и минерали. Идеално средство за засищане на апетита, така че да не прекаляваме с приема на калории.

3. Банан. Сред най- богатите на калий храни. Също така, съдържа много витамини и минерали, както и фибри. Отличен вариант за сутрешната закуска.

4. Диня. Най- доброто решение за лятото! Плодът съдържа най- много вода, но също и фибри. А комбинацията от двете е изключително засищаща. Освежава и пречиства организма от сутринта.

5. Ананас. Не е сред най- масовите плодове у нас, но пък е много полезен за отслабването. Съдържа фибри, вода, витамини и минерали. Засища, ускорява метаболизма и пречиства организма.

6. Киви. Съдържа много витамин С, както и други витамини, минерали и фибри. Подобрява работата на чревния тракт.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване