Диета за топене на мазнини

dieta-1

Искате бързо да стопите мазнините и да отслабнете? Ключът не е само в броенето на калориите, но и в това да знаем как да избираме храната.

Отслабването е сложна задача, тъй като хем трябва да стопим излишните мазнини, хем да не позволим след това да се върнат – т.нар. йо- йо ефект. Нека разгледаме някои основни подробности:

Съвети за топене на мазнини

Изборът на храните е най- важният. Трябва да избираме такива храни, които помагат за ускоряването на метаболизма. Можем да използваме и други природни средства – билки например.

По отношение на млечните продукти, трябва да избираме само обезмаслени или с ниски проценти масленост. Трябва да включим риба в диетата (сьомга, например) и бяло месо. Също така е важно да ядем достатъчно салати, но трябва да внимаваме с подправките.

topene-na-maznini-saveti

Добре е да включим и храни, които пречистват черния дроб. Грейпфрут, лимон, ананас и тиква, които помагат за изхвърлянето на токсините, виновни за подуването на корема.

Пийте поне литър и половина вода. Избягвайте захарта и мазната храна

ДИЕТА ЗА ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИТЕ

Продължава само 3 дни. Не я повтаряйте скоро след това.

Закуска: 50 грама сирене или чаша прясно мляко от бадеми. 100 грама боровинки или 4 овесени бисквити. Добавете 3- 4 бадема или ореха.

Втора закуска: 1 плод (манго или банан) или обезмаслено кисело мляко с две лъжички мед.

Обяд: 80 грама пълнозърнести спагети или пълнозърнест ориз на пара. 50 грама риба. Салата, овкусена с 2 лъжички зехтин.

Следобедна закуска: 1 киви

Вечеря: 50 грама телешко или риба тон. 70 грама пълнозърнест хляб и салата по ваш вкус, овкусена с 2 лъжички зехтин и ябълков оцет или 2 лъжички соев сос.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване