Диета за отслабване чрез вечерята

vecheria

Сред изобилието от диети за отслабване, има много, които са супер неефективни. Но има и такива, които наистина работят. Ето една от най- добрите диети за отслабване:

Диетата се състои в това да се храним балансирано през деня, но вечерта да сме особено внимателни с вечерята. Именно това последно хранене за деня е сред основните фактори за напълняване. Много хора допускат грешката да не се хранят много през деня, като чакат да дойде време за вечеря, за да се натъпчат. Това е груба грешка, която ще ви струва идеалната фигура.

otslabvane-500-kalorii

През деня трябва да се храните умерено, без да прекалявате с никоя храна. Може да си поглезите с нещо дребно. Когато дойде време за вечеря обаче, трябва да сме особено внимателни:

Трябва да вечеряте преди 20 часа. Ако след това огладнеете, изпийте чаша чай от лайка или една ябълка преди лягане.

Първото ястие на вечерята трябва да е от зеленчуци (салата, крем- супа, и пр) и една лека порция протеини (яйце, риба или месо без тлъстини), приготвена на фурна или скара. За десерт – ябълка или круша.

Ако спазвате това просто правило, ще видите как постепенно ще започнете да отслабвате, тъй като през нощта тялото елиминира токсините и се балансира, стига да не трябва да храносмила тежка вечеря.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване