Диета за мъже, които искат да отслабнат

muje-teglo

Макар да е вярно, че диетите не влияят на всички по един и същи начин, има такива, които постигат по- добре резултати. Ето някои полезни съвети за мъже, които искат да отслабнат:

1. Газирано срещу диетично газирано. Преминете на диетично газирано. Захарта, която се съдържа в тези напитки, е сериозен проблем за отслабването. Но все пак, не е добре да прекалявате и с диетичните напитки.

2. Не яжте въглехидрати. Спрете да ядете храна, богата на въглехидрати, за 1 месец. Не яжте в заведения за бързо хранене.

Наблегнете на протеините

Наблегнете на протеините

3. Сиренето не е ваш приятел. Спрете да ядете сирене през първия месец. Мислете за него като за лепката субстанция, която се прикрепя към вътрешностите ви и ви пречи да се храните правилно.

4. Протеини. Започнете да ядете протеини. Това е едно от най- чистите и хранителни вещества в тялото ви. Гответе пилешки гърди на скара. Може да ядете и хамбургери, но да са с пълнозърнест хляб.

5. Сладкото. Избягвайте тази храна или не трябва да съдържа много захар. Плодовете съдържат натурална захар, но и с нея не трябва да се прекалява.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване