Диета с пилешко месо – бързо отслабване за седмица

dieta-pileshko

Ако искате да свалите няколко килограма за седмица, протеиновите диети са най- бързото решение. Днес ви предлагаме режим, в чиято основа е пилешкото месо.

Той е с продължителност 1 седмица. По време на диетата се препоръчва да се пие много вода, за да се изхвърлят мазнините и токсините. Не пийте алкохол и газирано. Препоръчително е също всеки ден да се разхождате по 1 час, или поне 40 минути, на бърз ход. По този начин ще се справяте със стреса и ще спите добре.

Ето и какво е менюто:
Закуска: Има няколко варианти. Първият – лъжица зърнена закуска с чаша обезмаслено прясно мляко и портокалов сок. Втори – сок от сливи, 1 печена филийка с парче сирене с ниска масленост. Трети – 1 кисело мляко с нисък процент масленост и плодова салата.

Homemade chicken soup

Homemade chicken soup

Обяд: Пригответе пилешка супа със зеленчуци (броколи, моркови, лук, целина, чушки и пр.). Може да овкусите с черен пипер, сол и чесън. Една зелена салата.

Вечеря: две парчета пилешки гърди на скара. Овкусете с лимон. Една салата от зеленчуци.

Можете да разменяте местата на обяда и вечерята.

Ако между храненията усетите глад, изяжте една ябълка/круша/краставица/морков или пък изпийте чаша айран.

Не се препоръчва диетата да се удължава повече от 1 седмица. След края й преминете към постепенно захранване. Старайте се да не преяждате. Избягвайте захарните и тестените изделия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване