7 причини да не отслабвате, въпреки че сте на диета

otslabvane-saveti

Опитвате се постоянно да сваляте килограми, но кантарът не помръдва? Може би имате някой от следните проблеми:

Не спите достатъчно. Добрият сън е важен за отслабването. Когато нарушим ритъма на съня, може да объркаме хормоните, което обърква и метаболизма и увеличава нивата на стрес. Това може да доведе до напълняване.

Може да сте много строги към храненето си. Притеснявате се за всяко малко нещо и не се наслаждавате на храната. Накрая се отегчавате, губите по- лесно контрол и мярка в храненето.

Тренирате много. Ако тренировките ви са много интензивни и не почивате, причинявате прекалено силен стрес на тялото си. Винаги отделяйте достатъчно време за почивка.

otslabvane-motivatsiya

Ядете много. Бъдете откровени пред себе си. Наистина ли ядете само здравословна храна? Обърнете внимание на размера на порциите си и ограничавайте „малките“ закуски. Не яжте и само диетични продукти, защото никога не са с 0 калории.

Пиете прекалено много или малко вода. За да отслабнем, трябва да пием повече вода. Накрая обаче може да се дехидратираме, защото сме се хидратирали повече от необходимото.

Имате хранителен стрес. Ако се чувствате подути или със запек, обърнете внимание на количеството и качеството на храната ви. Включете повече пробиотици.

Може да имате здравословен проблем. Някои заболявания причиняват необяснимо напълняване или отслабване. Консултирайте се със специалист.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване