4 варианта за вечеря, за да отслабваме, докато спим

spane-maznini

Експертите по хранене са категорични, че вечерята трябва да е най- лекото хранене за деня. Не само, ако искаме да отслабнем, но и за да сме здрави и да нямаме проблеми със съня.

Сънят и отслабването обаче са пряко свързани процеси. За да свалим излишните килограми или за да поддържаме фигурата си, е изключително важно да се наспиваме качествено.

Ето четири варианта за вечеря, така че да отслабваме, докато спим:

riba-na-para

1 Риба на скара със зеленчуци. Рибата може да е сьомга, мерлуза, скумрия. Зеленчуците също изпечете на скарата. Друг вариант е да приготвите и рибата, и гарнитурата на пара. За пиене – вода.

2 Омлет. Приготвя се от четири белтъка и един жълтък. Добавете и накълцано пуешко месо – 80- 100 грама. Добавете и половин накълцан домат. Съчетайте с голяма чаша яйран, но без да добавяте сол.

3 Смесена салата с риба тон. Този вариант е много подходящ за лятото. Салата е обикновена- от краставици и домати. За по- екзотичен вкус, можете да добавите парченца ябълка или круша. Отново можете да съчетаете салатата с голяма чаша яйран, приготвен от нискомаслено кисело мляко.

4 Супа от зеленчуци и пилешко/риба. Не слагайте картофи и ориз в супата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване