11 неща, които трябва да знаете, преди за започнете диета

Преди да започнете диетата си за отслабване, запознайте се с най- новите научни открития, които ще ви помогнат да се справите по- бързо с проблема с килограмите:

otslabvane-3-kg

Кисело мляко и ядки. В дългосрочен план киселото мляко и ядките, като орехи и бадеми, помагат за отслабването повече, отколкото плодовете и зеленчуците.

Сън срещу мазнини. Докато правим диета за отслабване, добрият, здрав сън, ни помага да топим мазнините.

Срещу желанието за сладко, фантазия. Ако ви се дояде сладко или шоколад, си представете, че изяждате голямо количество от тях. Така ще успокоите апетита си.

Пийте вода за отслабване. Ако пиете по 2 чаши вода преди всяко хранене, ще успеете да отслабнете, съветват учени.

Ако ядете, не сърфирайте в интернет. Яденето, докато играем видео игра, или докато работим на компютъра, увеличава апетита през целия ден. Така подстрекаваме трупането на килограми.

otslabvane-plodove

Рискът от високия прием на протеини. Диетата на Дюкан е тотално низгверната от учените по света. Според тях, няма научни доказателства, че завишения и продължителен прием на протеини помага да отслабнем, но може да е доста опасен за здравето ни.

Червен пипер. Помага за намаляване на апетита и изгаряне на повече калории от обикновено.

Малко на студено. Ако сте на диета през зимата, намалете леко отоплението. Според учени, отоплението през зимата, спомага за качването на килограми.

Бързо или бавно. Когато се храним бързо, изяждаме повече, докато усетим, че сме се заситили.

Отслабването подобрява паметта. Когато отслабваме, подобряваме концентрацията си, паметта си, както и много последици от наднорменото тегло – високо кръвно, холестерол и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване