10 Супер Храни, които Топят Ударно Мазнините!

otslabvane-plodove

1. Канела. Един от на- използваните храни за отслабване. Можете да пиете всеки ден чай от канела, за да подобрите метаболизма и смилането на мазнините. Може да се комбинира с дафинов лист.

2. Зелен чай. Отлично средство за топене на мазнини. Пийте по 2- 3 чаши на ден. Така метаболизмът ви ще е по- силен и можете да изгаряте по- лесно мазнините. Ако не ви харесва зеленият, може да пробвате червеният чай, който има подобни свойства.

3. Семена от чия. Трябва да се накиснат преди консумация. Сложете две лъжици във вода, поне половин час преди консумация. После изпийте останалото. Това са чисти разтворими фибри и омега- 3 мастни киселини.

4. Круши. Имат малко калории, богати са на фибри. Много са подходящи за раздвижване на чревния тракт. Една или две круши дневно, когато са в сезон, ще ви поддържат сити. Поддържат чиста храносмилателната система. Помагат да имаме плосък корем.

korem-mazninite

5. Кокосово масло. Триглицеридните връзки на кокосовото масло лесно се изгарят. Т.е., използваме ги за енергия, а не се натрупват.

6. Червен пипер. Както и пикантната храна по принцип. В големи количества може да е опасна за храносмилателната система. Но иначе капсаицинът, който се съдържат в лютите чушки, пипера, е много полезен за топенето на мазнините.

8. Качествено месо и риба. Телешко, пилешко, сьомга и пр. В съчетание със зеленчуци, ви осигуряват полезна и диетична вечеря. Помагат ни бързо да влезем във форма. Месото и рибата действат много засищащо. Помнете, че начинът на приготвяне също е много важен. Препоръчва се готвенето на пара, скара, фурна. Пърженото и панираното са забранени.

9. Шоколад. Антиоксидантите в чистото какао са подобни на тези в зеления чай. Стимулира серотонина и ни кара да се чувстваме добре. Разбира се, консумацията трябва да е умерена. Шоколадът трябва да е поне от 70% чисто какао, без добавена захар.

10. Зеленолистни зеленчци. Това е една от малкото храни, от които можете да ядете колкото си искате, без да имате никакви притеснения. А и разнообразието е голмо: марули, зеле, спанак, рукола и пр. Засищат, пречистват червата. Калориите им са съвсем малко. Препоръчително е да ги ядем сурови.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване