Японец отслабна с цели 12 кг. благодарение на диета с дишане

Диета с дишанеЯпонецът Мики Риосуке сподели най-сензационно, че е отслабнал с 12 килограма за месец и половина, заради диета, носеща името „дълго дишане”. 55 годишният бивш актьор заявява, че цялата за отслабване схема отнема по 2 минути на ден, като човек трябва да се съсредоточи върху бавното дълго вдишване и издишване. Самият той измисля тази диета съвсем случайно по врене на дихателните си упражнения против болки в гърба. Така той създава диетата, чието име е „дълго дишане”, за изпълнението на която е нужно заемането на определена позиция, и чак след това да се повтори вдишването и издишването няколко пъти. Времетраенето на вдишването е три секунди, а на издишването – около седем.

Според Риосуке хората, които спазват тази диета ще се радват на бързи резултати. Може да приложите упражненията по два различни начина.

При единия от тях стягате дупето, и изнасяте левия крак пред  десния. Тежестта пада на денсия крак. Така вдишвате бавно – за около три диета с дишанесекунди, като вдигате ръцете си високо над главата. След цялото това нещо, издишайте, като стягате мускулите на цялото си тяло за седем секунди.

При другия начин трябва да сте изправени, като отново стягате дупето, а едната си ръка слагате на стомаха.

Тази диета се отразява много добре на мускулната сила, а засилва и метаболизма. За  да отслабнете трябва да правите упражненията по – често и по повече пъти на ден.

Виж дихателните упражнения на Норбеков! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване