Хапвайте само салати за идеална фигура

салати отслабванеЗеленчуците са много полезни и богати на витамини. С тази диета не само ще отслабнете, но и ще освободите организма си от токсините. Нейната продължителност е най – много пет дни, но за разлика от други диети, които изискват и съчетаване със спорт и упражнения, по врене на тази не е желателно да се преуморявате.
Недейте да смесвате плодовете със зеленчуците в една салата.
Не трябва да прекалявате със солта, но подправете салатата си със сок от лимон и зехтин. Недейте да смесвате плодовете със зеленчуците в една салата. На плодовите салати може да сложите нискомаслено мляко. Не слагайте никаква захар.
Салатената диета позволява консумирането само на пресни плодове и зеленчуци. Може някои от тях да бъдат сварени, но в никакъв случай не ги пържете. Зеленчуците не трябва да бъдат и консервирани.
Така ще отслабнете с до 3 килограма за по- малко от седмица.
Няма ограничения в грамажа на порциите, яжте колкото ви се иска.
През деня трябва да пиете повечко вода. Към нея може да си добавите прясно изцеден сок от лимон. Пийте също чайове, предимно зелен чай.
отслабванеРешението какво ще сложите в салатите си е изцяло ваше. Комбинирайте каквито зеленчуци искате, а плодовата салата – плодовете също са по ваше желание. Забравете само за бананите, гроздето и смокините.
За закуска например можете да ядете плодова салата, от различни плодове, на която сложете кисело мляко и мед – взависимост от това, какво обичате.
За обяд хапнете голяма салата със зеленчуци, поръсени със зехтин и сока от един лимон. Ако това не ви засища сложете и малко пилешко месо към салатата. За вечеря също си нарежете зеленчуци и към тях добавете късчета месо – пуешко или нетлъста риба. Поръсете с лимонов сок, може и зехтин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване