Топ диета за отслабване със 7 кг за 7 дни! Виж Тук:

Диетата „японско чудо“ е доста трудна, но резултатите определено си заслужават. Спазва се в продължение на 7 дни, като за този период могат да се свалят 7 кг!

Ако след диетата се храните балансирано и здравословно, можете да запазите постигнатите резултати цели 3 години.

Режимът е тежък, тъй като дневният брой калории е доста ограничен. Ако по време на диетата се почувствате зле, прекъснете я.

Не удължавайте диетата повече от посочения срок. Не е препоръчително да се повтаря скоро след като сте я правили.

Докато сте на режима, е абсолютно забранено да се консумират: сол, захар и алкохол.

Не пропускайте да пиете по 2 литра вода дневно.

Ден 1. На закуска- чаша кафе. За обяд – две твърдо сварени яйца. На вечеря – порция печено месо без тлъстини и зелена салата с лимон.

Ден 2. Закуската се състои от чаша кафе и един сухар. Обядът е две твърдо сварени яйца. Вечерята се състои от резен шунка, зелена салата с лимон и 200 грама кисело мляко.

Ден 3. На закуска се пие чаша кафе. За обяд изберете сезонни зеленчуци и плодове. Вечерята се състои от две твърдо сварени яйца, парче шунка и една порция салата.

Ден 4. Сутрин се пие само чаша кафе. За обяд – две твърдо сварени яйца и чаша сок от моркови. Вечерята се състои от порция печено месо и порция зелена салата с лимонов сок.

Ден 5. За закуска се приготвя салата от настърган морков и се овкусява със сок от лимони. За обяд се приготвя порция печена риба и салата от домат. Без вечеря.

Ден 6. Закуската е чаша кафе. За обяд печено или варено пилешко месо и порция салата. Вечерята се състои от две твърдо сварени яйца и салата от моркови.

Ден 7. Закуската е чаша кафе. За обяд се приготвя порция месо и плод по избор. Вечеря – по избор, но внимавайте да не преядете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване