Стопете мазнините с подсладена вода

диетаДиетата с подсладена вода е известна като Шангри – Ла диета. С нея убивате глада благодарение на приема на вода, захар, зехтин преди основното хранене. По този начин се създава илюзия за ситост.

Ако страдате от диабет не започвайте да спазвате този хранителен режим. Създател на тази диета е Сет Робъртс, който след множество изследвания за това как точно да намали апетита стига до извода, че чрез този подход ще усещате ситост и няма да ядете големи количества храна.

Той препоръчва да пием вода със захар и зехтин няколко пъти през деня, което създава в мозъка илюзия за ситост. Дневно обаче не трябва да превишавате 400 калории от тази напитка. Робъртс съветва да се храним по два пъти дневно, като всяка порция трябва да се равнява най – много на 300 калории. Избягвайте преработените храни, такива с нисък гликемичен индекс, плодове, пълнозърнести храни,диета зеленчуци. Хубаво е храните да са „скучни” – например картофено пюре или някакви други пасирани продукти. Пийте много вода. Водата със захарта ( три лъжици на чаша вода ) пийте един час преди хранене. Не започвайте да ядете веднага след като сте изпили този „коктейл”.

След като отслабнете толкова, колкото желаете, започнете постепенно да добавяте различни храни към менюто си – първоначално нека калоричното хранене да е едно, и да не надвишава 900 калории.

Научете се да живеете здравословно, за да не възвърнете изгубените килограми, защото в противен случай това със сигурност ще стане.

Отслабване с шангри ла диета. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване