Сладка диета за отслабване с пъпеш

Ако искате да отслабнете, трябва да се откажете от яденето на захар и сладки изделия. Пъпешът обаче съдържа натурални захари, които са полезни за здравето, ще утолят нуждата ви от нещо сладко, а ще можете и да сваляте килограми. Така че ако искате да отслабнете и да не се отказвате съвсем от захарта, може да се възползвате от летния плод.

Пъпешите са нискокалорични. В същото време са богати на вода, която ви помага да не чувствате глад дълго време. Така че спокойно може да включете пъпеша в лятната си диета за отслабване.dieta84

Плодът съдържа много и изключително полезни вещества – витамин А и С, калий, фолиева киселина, холин и селен. Дори да не спазвате диета, лекарите съветват да си хапвате чаша и половина плод, за да си набавяте необходимите витамини и минерали. Може, например, да закусвате с два резена пъпеш и чаша кисело мляко. Ако искате, комбинирайте пъпеша с други плодове и си направете салата.

Все пак, лекарите не препоръчват да се подлагате на диета за отслабване единствено с пъпеш, тъй като трябва да си набавяте и останалите жизненоважни вещества като белтъци, въглехидрати, полезни мазнини. Ето как можете да използвате плода за една здравословна диета, която ще ви помогне и да отслабнете за седмица с цели 7 кг:

Закуска. 150 грама пъпеш – без кората

Втора закуска: чаша мляко

Обяд. 150 грама пъпеш, 200 грама варен ориз, зелен чай

Следобедна закуска. 150 грама пъпеш, 1 печена филия, зелен чай

Вечеря. 200 грама телешко или пилешко – варено или печено, 200 грама варен ориз или елда, средна салата от зеленчуци

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване