Портокалова диета

dieta_mackiСпоред статистиката – всеки ден повече от 300 000 жени търсят начин да отслабнат. И всички те искат да намерят един уникален начин, който е лесен и бърз, за да се отърват от излишните килограми. Портокаловата диета е един от тези варианти.

Тайната на диетата е проста – трябва да се яде до 1 килограм портокали на ден, които ще обогатят организма с витамини. Разбира се, всички плодове са полезни за организма, но портокалите ще ви помогнат да свалите  и излишните килограми.

Професионалните диетолози отдавна препоръчват диетата с портокали като бърз и достъпен начин за отслабване. Рецептата е да се ограничи количеството на вредните продукти и да се разпредели  храната на закуска, обяд и вечеря.

Изборът и комбинацията от продукти е оставен на вашият вкус, единственото нещо, което да се направи е да се ограничи яденето на сладко, брашно, мазнини и пържени храни. Единствената пречка между вас и стройната фигура е алергията към цитрусовите плодове и противопоказания, защото трябва да изяждате поне по едно кило портокали на ден.

Цялата диета е предназначена за три седмици, в които може лесно да отслабнете и да се радвате на стройна и привлекателна фигура. Диетата през първата и втората седмица се състои от не по-малко от един килограм портокали, варени яйца и 2 литра вода на ден. Може да се пие както чешмяна вода така и минерална, но не и газирана. Най-трудното нещо  с което ще  се сблъскате на този етап е да се въздържате от любимите си храни.

 През втората седмица на портокаловата диета можете да се  добавят към списъка на позволените храни и зърнена каша, която ще утоли глада ви. Диетолозите препоръчват елда, тъй като тя детоксикира организма и изчиства вредните вещества.

portokalova-maska-za-kosa_1409Третата и последна седмица е и последната стъпка по пътя към успеха. На този етап вече можете да добавите и всякакви плодове или зеленчуци. По-добре е да се въздържа от печено и да ядете зеленчуците и плодовете  варени или на салати.

След три седмици просто ще се наслаждавате с възхищение в огледалото. В зависимост от типа на вашата обмяна на веществата за една седмица може да загубите около 3 килограма, ако се спазва режимът.

Въпреки това, преди да се заемете с портокаловата диета, трябва да се консултирате с вашия личен лекар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване