Лятна диета за отслабване

диетаЗимата е по – лесно да скрием излишните килограми под дебелите палта и пуловери, но през лятото това си е мисия невъзможна. Винаги може да прибегнете до някоя  строга диета, но къде ще е чарът  на лятото, без  да си позволявате да хапвате от всички тези глезотийки, които то предлага.

Всъщност си е възможно  да отслабнете без да гладувате и да нанасяте вреди на организма си. Просто хапвайте по – често и по-  малко, наблягайте на доматите и чушките – те съдържат витамините А, С, както и ликопен. В тях има и антиоксиданти, бедни са на калории и много полезни.

Наблягайте и на горски плодове – в тях има фибри, витамин С, и се борят с холестерола. Хапвайте ягоди, къпини, боровинки, малини. Полезни са и за паметта. Можете да си позволявате да хапвате по цяла купа от тях, защото са бедни на калории.

Не забравяйте за киселото мляко, бобовите растения, мангото. В бобовите растения има протеини, в мангото – антиоксиданти, а в киселото мляко – калций. Пийте много вода – най – малко по 2 литра на ден. От нея зависят различни телесни функции – например храносмилането, също метаболизма и т.н. Като цяло подобрява работата на организма, помага за отслабването. Диетата продължава 10 дни, и за това време се отслабва с до 10 килограма. диета

Ето и едно примерно меню за този период:

Ден 1 – за целия ден ви се полагат само килограм краставици
Ден 2 – килограм портокали
Ден 3 – килограм домати
Ден 4 – няколко ябълки
Ден 5 – за закуска, обяд, слетобедна закуска и вечеря хапнете по една зелена салата
Ден 6 – един килограм портокали
Ден 7 – килограм краставици
Ден 8 – няколко кивита
Ден 9 – един килограм домати
Ден 10 – няколко мандарини

Тъй като диетата е доста строга, когато приключи преди да се върнете към обичайния си начин на хранене започнете да добавяте храните, които по принцип консумирате постепенно, една по една. Научете се да се храните здравословно, за да сте винаги във форма.

Лятна диета. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване