Как да сме в идеална форма за Свети Валентин

диетаАко свети Валентин е специален за вас то може би ще пожелаете да сте в страхотна секси форма за празника. Освен това диетата ще повлияе добре и на самочувствието ви. Само за четири дена и няколко вида храни ще сте готови за този ден. Диетата ще повлияе добре и на здравето ви, ще ви зареди с енергия и ще станете по – слаби.

Според различни изследвания отслабване с четири килограма повишава либидото. Диетата включва фибри, мазнини, протеини, вода, антиоксиданти. Те премахват захарта, остатъците от храни, натрия и алкохола. Също така на ден трябва да пиете по два литра вода, зелен чай – две или три чаши за по – добри резултати.

Закуска: яйце и два бъркани белтъка и сух риган – една лъжичка за кафедиета
Втора закуска: ябълка и половин лъжица канела
Обяд: салата със спанак и леща и едно сварено яйце
Следобедна закуска: артишок и лимонов сок
Вечеря: салата със сьомга, авокадо и спанак. Можете да я овкусите с балсамов оцет.

Спете повечко време, практикувайте медитация, упражнения за отслабване, дълбоко дишане.

Доказано е, че сексът премахва стреса – след направени изследвания се стига до извода че сексът противодейства на стреса. По този начин отрицателните хормони се изместват от тези на щастието и усилват физическата привързаност.
Когато е направено изследване върху жени, страдащи от затлъстяване е установено, че тридесет процента от тях отслабват поне с четири килограма тогава, когато биват стимулирани, които се повишават в моментите на полово влечение.

Затова намерете си стимул, отделете четири дни за диетата, съсредоточете се върху това, което искате да бъдете за вашия приятел, като знаете, че това да сте по – секси ще ви направи не само по – привлекателни за половинката ви, но и вие ще сте удовлетворени от себе си. Освен това да живеете здравословно е хубаво и за фигурата, и за продължителността на живота, ще се предпазите от болести и ще бъдете в отлично здраве.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване