Как да имаме перфектна фигура – с диети или спорт

тялоОпитвали ли сте се да разберете колко точно калории консумирате на ден? На етикетите на различните хранителни продукти пише какви калории съдържат, но в заведението или в къщи няма как да ги определите с точност.

Единственото сигурно е, че зеленчуците не съдържат никакви мазнини, така че от тях можете да ядете,  колкото поискате. Всички знаем, че когато сме на диета, не трябва да ядем прекалено, предимно вечер. Най – големият  кошмар обаче настъпва тогава – когато си легнем, а стомаха ни плаче за храна. Тогава става и невъзможно да заспим. Опитайте да не ядете няколко дни, и ще видитедиета колко изтощени ще бъдете, няма да имате желание и сила за нищо, а пред очите непрекъснато ще ви причернява.

Освен това много от диетите, които биват публикувани в сайтовете, списанията и т.н. не са съобразени с личните ви характеристики, начина на живот, количеството храна, което сте свикнали да приемате. Голяма част от тях са доста екстремни и могат  да изтощят организма ви тотално. Затова спортувайте, упражнявайте се – яжте каквото ви се яде, е не в чинии за слонове,  разбира се, но и недейте да гладувате.

Колкото по – голяма физическа активност имате, толкова повече неща ще можете да си позволите да хапвате, и толкова по – бързо ще отслабнете. Естествено, няма да е никак зле,  ако ограничите приема на някои висококалорични храни. Освен това спорта тонизира, влияе добре на сърцето, метаболизма, кръвообращението, дробовете и ви придава младежки вид.

Видовете женски тела. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване