Диети за отслабване от Изтока

диети изтокаИзточната кухня е много по – различна от европейската. Сега ще ви покажем две от източните диети. Благодарение на тях не само ще отслабнете, но и същотака ще пречистите от натрупаните токсини организма си.
Японска диета – яде се предимно риба, ориз и соя. Този вид диета е много здравословна. С нейна помощ се отслабва с пет килограма месечно, и при това не се чувствате отпаднали. Недейте да ядете хляб – заменете го с ориз – той съдържа т.н. бавни захари. Не му добавяйте никакви мазнини, а го приготвяйте само на пара.
Рибата пък ще смъкне неивото на холестерола и подсилва интелектуалните способности.
На ястията вместо сол, слагайте соев сос. Соята има положителен ефект върху рака, както и на предразположеността към инсулт.
Пийте по два литра вода дневно, също и чай – желателно е това да е най – вече зелен чай – той съдържа витамините С и Е, бори се със сърдечните смущения, рака на дебелото черво, разгражда мазнините и ободрява. След всяко хранене изяждайте по някакъв плод по избор и чаша кисело мляко или друг млечен продукт заради калция.
диети изтокИндийска диета – Заради религиозните си съображения индийците са привърженици на вегетарианството и не консумират никакво месо. Някои от тях дори ядат само плодове и зеленчуци. Отслабването с този вид диета е сигурно.
Всеки ден яжте три плода преди всяко от храненията. За закуска, обяд и вечеря консумирайте сурови зеленчуци със кисело мляко, поръсени с лимонов сок или олио. Можете да ядете и сурови зеленчуци, а супата е задължителна. По веднъж дневно яжте боб, ориз или леща. Яжте и обезмаслено сирене. Позволени са и ядките – бадеми, лешници, орехи, слънчогледови семки – но естествено в малки количества.
Три пъти в седмицата яжте яйца и не забравяйте да пиете колкото можете повече вода. През ден закуската трябва да бъде със житни зародиши. Хапчетата с бирена мая и водорасли са много полезни, тонизират, ободряват и подобряват състоянието на ноктите и косата, затова вземайте от тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване